ΕΞΠΟ - Η ΕΤΑΙΡΙΑ
designed by
© 2011-2013 by EXPO

Η ΕΞΠΟ ξεκίνησε τη λειτουργία της στις αρχές της δεκαετίας του 1970, όταν πρώτη στη Θεσσαλονίκη εφάρμοσε τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών για την κατανομή των κοινοχρήστων δαπανών στις πολυκατοικίες. Περισσότερα από 30 χρόνια έχουν περάσει, μέσα στα οποία δε σταματήσαμε ποτέ να εκσυγχρονίζουμε  το μηχανογραφικό μας σύστημα και να επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες προκειμένου η παροχή των υπηρεσιών μας να βρίσκεται πάντοτε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.
Απασχολώντας το πλέον έμπειρο προσωπικό είμαστε σε θέση να παρέχουμε μια σειρά από χρήσιμες υπηρεσίες για την πολυκατοικία που σίγουρα θα βοηθήσουν τον κάθε Διαχειριστή στο ομολογουμένως δύσκολο έργο του.
Οι υπηρεσίες όμως δεν απευθύνονται μόνο στις πολυκατοικίες αλλά σε όλα τα είδη κτιρίων ή οικιστικών μονάδων όπως κτίρια γραφείων, συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών, εμπορικά κέντρα κλπ.

Υπηρεσίες
Υπηρεσίες Έκδοσης
Προμήθεια πετρελαίου
Η ομάδα υποστήριξης είναι στη διάθεση σας στείλτε μας το σχόλιο σας ή το ερώτημα σας
Στείλτε μας στο info@expo-koinoxrista.com
Έχετε κάποια ερώτηση ?
Σχετικά με εμάς
2310225537 2310272956
Συχνές  ερωτήσεις θέλετε  προσφορά για την  πολυτκατοικίας σας;
Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας site
θέλετε προσφορά για την  πολυκατοικία σας; Υπηρεσίες Επικοινωνία On-Line Ενημέρωση
Είσοδος στο ON-LINE
είσοδος
2310225537
 2310272956
email:
pin:
είσοδος ΔΕΝ έχω κωδικό Συχνές  ερωτήσεις Η εταιρία μας ON-LINE πληρωμή   κοινοχρήστων Υπηρεσίες Διαχείρισης Τεχνική Υποστήριξη Νομική Κάλυψη ON-Line Υπηρεσίες Η εταιρίας μας Επικοινωνία Αρχική
Ξέχασα το pin